From Digital to Smart Tourism İlk TPM

2-5 Aralık 2022

Potenza, Italya. Marco Polo SRLS, “From Digital to Smart Tourism” projesine başlayarak, proje Erasmus+ ka210 VET kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edildi ve koordinatörlüğünü Marco Polo SRLS’nin yaptığı Erasmus+ – INAPP tarafından desteklendi.

Immagine che contiene testo, persona

Descrizione generata automaticamente

Proje ortakları, 2-3 Aralık’ta Potenza’da ilk proje toplantısı için bir araya geldi: İspanya’dan Ruga Travel Groups S.L., Türkiye’den Bilgi ve Beceri Derneği ve proje koordinatörü olarak Marco Polo SRLS. Proje, yerel ve bölgesel turizm profesyonellerinin örgütsel yeteneklerini geliştirerek, dijital araçlar kullanarak dayanıklılık oluşturmak, güvenli turistik deneyimler ve destinasyonlar sağlamak amacıyla Dijital Dönüşüm ile ilgili somut sonuçlara ulaşmayı hedefliyor. AB’nin Yeşil Yeni Anlaşması çerçevesinde, AB’nin 2050’ye kadar karbon nötr olmayı hedeflediği, turizmi Avrupa’nın kilit endüstrilerinden biri olarak tanımlayan proje, işletmelerin, toplumun ve çevrenin sürdürülebilir turizmin avantajları konusundaki farkındalığını artırmaya yardımcı olacak ve turizm paydaşlarını personel güçlendirme ve yeniden eğitim konusunda yatırım yapmaya teşvik ederek davranış değişimine katkıda bulunacaktır. Proje süresince, turizm sektöründe çalışan profesyonellerin katılımı sağlanacak: KOBİ’ler ve turizm organizasyonları, turizm ofisleri, vb. Yeni pazar gereksinimlerini karşılamak için yenilikçi en iyi uygulamalar koleksiyonu ve kapsamlı bir kılavuz sunmak için 15 aylık bir süre boyunca çalışılacaktır.

Immagine che contiene testo, persona, interni, pavimento Descrizione generata automaticamente

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.